Onze zaak

Voor iedereen toegankelijk

Onze zaak is gelegen in het hart van oud Borgerhout.  We zijn voor iedereen toegankelijk.  Alle faciliteiten bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping.

 

Cadeaubons

Voor zowat elke gelegenheid is een cadeaubon van het Reuzenhof een reuze idee.  We maken een bon helemaal zoals u wil:  bv. eender welk bedrag, een flesje wijn bij het eten, tien glazen van uw favoriet bier, ...  Of had u zelf nog een ander idee?  Vraag het ons gerust telefonisch of via het contactformulier.

 

Vergaderzaal

We beschikken achteraan over een eigen vergaderruimte met een capaciteit van 30 à 40 personen. Ze is uitermate geschikt voor hobbyverenigingen of verenigingen van mede-eigenaars die een jaarlijkse vergadering houden. Voor een volledige sessie (voormiddag, namiddag, of avond) vragen we € 25,00.  Het gebruik van een beamer is gratis.  Schriftelijke reservatie is wel nodig via info@reuzenhof.be of het contactformulier.

 

Feesten en partijen

Een feest van 10 tot 40 personen, van een receptie tot een uitgebreid menu, u bent bij ons aan het juiste adres.
We hebben geen vooraf bepaalde menu' s of formules, maar stellen ze liever in samenspraak met u samen na een verkennend gesprek of e-mail.