PAASSUGGESTIES (vanaf 19 april)

Voorgerechten: 
  • aspergeroomsoep met zalmsnippers (€ 6,90)

  • asperges op Vlaamse wijze (€ 8,90)

  • kroketjes van oude kaas (€ 12,20)

Hoofdgerechten: 
  • pasta met scampi, tomaat en basilicum (€ 19,20)

  • asperges op Vlaamse wijze (€ 19,80)

  • asperges op Schotse wijze (€ 22,30)

  • gebakken kabeljauw met groene en witte asperges (€ 24,40)

  • lamskroon met warme groentenkrans en een mosterdsausje (€ 29,90)

  •  varkenskotelet "Duroc d' Olives" met knolgroenten (€ 18,40)

  • konijnenstoofpotje met raapjes en Stout Mokke (€ 18,40)

Dessert: 
  • koffie "affogato" (€ 6,00)

  • taart van bakkerij Schoenaers (€ 8,50)